Abakus (maj 2013)

Abakus (maj 2013) Revija Abakus, pri kateri sodelujem kot fotograf in pisec člankov, je zrasla za dodatno številko. Nova številka je še bolj obsežna od prejšnje in polna zanimivih člankov.

V tokratni številki si lahko preberete članek o tutorjih na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko in Medicinski fakulteti Univerze v Mariboru, nekaj Adobe tutorialov, članke o TV serijah in merjenju gledanosti, kot tudi zgodbo, kritiko igre in članek o Youngle. Med drugim je v tokratni številki revije objavljen tudi moj članek in sicer test Nikon D600 fotoaparata in sicer ga lahko preberete s klikom na spodnje slike.

Abakus (maj 2013) - TEST: Nikon D600 (1. stran) Abakus (maj 2013) - TEST: Nikon D600 (2. stran) Abakus (maj 2013) - TEST: Nikon D600 (3. stran)

V reviji je objavljenih tudi nekaj fotografij, ki sem jih posnel na Abakus zabavi, ki je bila aprila, v klubu Trust. Vse fotografije z zabave si lahko ogledate v galeriji na Facebook strani revije Abakus: http://www.fb.me/RevijaAbakus

Preostale članke, kot tudi TEST: Nikon D600 (na straneh 13-15) si lahko preberete v še boljši kvaliteti in sicer v digitalni različici revije (PDF dokument), ki je dostopna na spletnem naslovu: http://issuu.com/abakus/docs/abakusmaj2013

Leave a Reply