Nikonov dan fotografije 2011

Včeraj sem se udeležil dogodka, ki ga je za ljubitelje fotografije že petič organiziral Nikon. Nikonov dan fotografije je letos potekal v prostorih Viba Filma v Ljubljani in sicer je bilo mogoče na dogodku med drugim tudi preizkusiti razne Nikon fotoaparate, dodatno opremo ter pofotkati profesionalne foto modele agencije Michaela.

Nikonov dan fotografije 2011

Sam sem preizkusil le tri objektive in sicer sem prvo preizkusil objektiv Nikkor AF-S VR 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED , ki ga imam že nakaj časa nagledanega. Drugi objektiv, ki sem ga preizkusil je bil Nikkor AF-S 85mm f/1.4G in tretji Nikkor AF-S DX 10-24mm f/3.5-4.5G ED . Vsi trije so me navdušili in se jih ne bi branil a zaenkrat je na mojem “Lenses to buy” seznamu le Nikkor 70-300mm.

S klikom na katero od zgornjih ikon z napisom “jpg” se vam bo odprla “surova” fotografija, posneta z omenjenim objektivom. Za ogled fotografije priporočam, da jo prvo prenesete na računalnik in sicer to lahko storite z desnim klikom na katero od zgornjih ikon in izborom na “Shrani povezavo kot…”.

Nikonov dan fotografije 2011

Nikonov dan fotografije 2011

Preostale fotografije z dogodka si lahko ogledate s klikom na katero od spodnjih ikon in sicer so fotografije objavljene v galerijah socialnih omrežij Facebook in Google+ ter na spletni strani Flickr.

Galerija fotografij na socialnem omrežju Facebook Galerija fotografij na socialnem omrežju Google+ Galerija fotografij na spletni strani Flickr

Leave a Reply