Škisova tržnica 2011

V sredo, 5. oktobra 2011 je bila v Mariboru Škisova tržnica drugič zapored in sicer v organizaciji Zveze študentskih klubov Slovenije (ŠKIS). Letos sem bil tudi jaz med fotografi, ki so bili zadolženi za fotografiranje dogodka.

Škisova tržnica 2011

Prireditev so odprli predsednik Zveze ŠKIS Matic Sušnik, direktor razvoja Gorenje Surovina d.o.o. mag. Tadej Krošlin, direktor Snage d.o.o. Ivan Hajnšek in župan Mestne občine Maribor, Franc Kangler.

Škisova tržnica 2011

Na glavnem odru so v večernem programu nastopili Can of Bees, Dustin Chambers, Lucky Cupids, Red Five Point Star, Zmelkoow in znana hrvaška hip-hop / pop skupina Elemental.

Red Five Point Star

Elemental

Elemental

Silent party oder je navdušil mnoge obiskovalce, ki so lahko poslušali techno, house ali clubbing glasbo kar preko brezžičnih slušalk. Na njemu so nastopili DJ-i: Veztax, Quit B, Alessio Bomb, Ian Hunt, Tommy Gee White, Silver J, Tey DJ & MC Mina, Nick Karsten in Marc Bucca & Spinne.

Tey DJ & MC Mina

Tudi mene je Silent party zelo navdušil.

Škisova tržnica 2011

Na disco Planet Tuš elektronskem odru pa so glasbo vrteli DJ Brlee, Lexydee DJ in Mr Andy DJ.

Mr Andy DJ

Škisovo tržnico v Mariboru je tako letos obiskalo približno 10.000 obiskovalcev. Zanimiv podatek je tudi ta, da je Silent party obiskalo približno 5.000 obiskovalcev.

Preostale fotografije si lahko ogledate s klikom na katero od spodnjih ikon in sicer so fotografije objavljene v galerijah socialnih omrežij Facebook in Google+ ter na spletni strani Flickr.

Galerija fotografij na socialnem omrežju Facebook Galerija fotografij na socialnem omrežju Google+ Galerija fotografij na spletni strani Flickr

Leave a Reply